+31 (0)113 22 35 24 info@tecwire.nl

Superjachten

Perfectie is de standaard

Tec Wire is sterk in het ontwerpen van RVS en Carbon constructies. Onze kracht is dat wij van ontwerp tot eindproduct alles in eigen huis vervaardigen. Combineer dit met onze ruime ervaring op het gebied van tuigen en wij staan garant voor de mooiste exclusieve oplossingen aan boord. Niets is standaard en de afwerking ligt op het hoogste niveau.

 

 

RVS, Carbon en Rope solutions

Ontwerp & Design

 

Wat u wenst

 

De weg van idee tot eindproduct is een traject, waaraan bij Tec Wire veel aandacht wordt besteed.  Tijdens dit hele proces is er één aanspreekpunt voor de klant. Er wordt zorgvuldig bepaald wat de wensen van de klant zijn. Staat functionaliteit  voorop of juist het design of een combinatie van deze twee? Indien gewenst wordt er eerst een 3D visualisatie gemaakt zodat u als klant een goed beeld krijgt van wat er voor u gemaakt wordt. Vaak is de uitdaging groot als blijkt dat het wensenpakket van de klant geen standaard oplossing toelaat. Nu komt de ware kracht van Tec Wire naar voren. Out of the box denken, dit is inbegrepen bij al onze ontwerpen. Materiaal en gereedschapskennis zijn hiervoor crusiaal en de grenzen van wat ons eigen machinepark kan verwezelijken worden vaak nog opgerekt. Het eindproduct is hierdoor vaak een optelsom van prachtig design en technisch vernuft.

 

 

 

 

Fabricage & Montage

 

Het hele proces in eigen hand

 

Nadat het ontwerp is goedgekeurd komt het in onze eigen werkplaats terecht waar het volgens tekening zal worden uitgevoerd. 1 Man of 1 team werkt aan 1 project. Dit zorgt voor een optimale betrokken en verantwoordelijkheid naar het product toe. Hierdoor komen wij tot onze hoge kwaliteitsstandaard. Ook bij de montage zijn wij, indien gewenst, aanwezig om er zeker van te zijn dat alles aan de hoge Tec Wire standaard voldoet.

 

 

 

 

 

Carbon & RVS

 

Niet zomaar een keuze

 

In de jachtbouw worden de gebruikte materialen vaak aan extreme krachten en weersinvloeden blootgesteld. Zout water en extreem hoge en lage temperaturen beperken de hoeveelheden bruikbare materialen aanzienlijk. Carbon en RVS, twee uitersten. RVS is een beproefd non-ferro metaal wat in de jachtbouw veel wordt toegepast. Tec Wire heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in de verwerking van dit metaal. Wij verwerken alleen het zeewatervaste RVS 316 in onze werkplaats. Hierdoor weten wij zeker dat er geen besmetting kan plaatsvinden met andere ferro metalen in het verwerkingsproces. Een hele geruststelling voor u als afnemer. Carbon is een relatieve nieuwkomer in de jachtbouw. De grootste winst wordt geboekt met het lage gewicht in combinatie met de ongelooflijke sterkte. Zaak bij Carbon is dat het productieproces (temperatuur en druk) nauwkeurig gemonitord moeten worden om  het gewenste eindresultaat te bereiken. Onze carbon onderdelen worden daarom ook in eigen huis gemaakt. De kennis en expertise van deze twee materialen maken het mogelijk om samen met onze Ontwerp en Design afdeling de meest mooie en funktionele projecten te realiseren.

Projecten

Pin It on Pinterest